Det är bara 2 dagar kvar. Jag kan inte fatta det! Titta bara på vädret, det skriker ju inte precis sommarlov, men ändå är det snart dax. 2 år avklarade, one to go. Känns väldigt konstigt, det har ju gått så jäkla snabbt! Jag har gått mer än hälften av min gymnasietid, om ett år så är det snart over. SJUKT!

Men en sorglig sak, dessa två dagarna som är kvar kommer vara de sista skoldagarna jag går tillsammans med Clara och Anna. Sen aldrig mer! Fan, det känns overkligt. Tror inte jag har greppat det än. Två mornar till ska jag sitta på tåget med Clara... Fan vad jag kommer sakna henne! Livar alltid upp stämningen sådär på morgonkvisten.... Sen blir vi bara 3. Weird. Sen så försvinner Anna oxå. Gud vad tyst det kommer bli (och det menar jag inte positivt). Vem ska komma ihåg alla busstabeller? Vem ska hålla reda på alla saker (även om du kanske inte alltid är mest lämplig ;) )?
Vad fan kommer hända med gänget som var på 8 tjejer? Först förvinner Aicha, nu ni två. Kommer ju inte vara någon kvar tillslut känns det som! Nää, men  det kommer bli jävligt tomt, har ju vant mig vid att vi är så många.

Fan! Men jag hoppas ni har det för jävla underbart och får ett stort minne för livet. Clara, ha det bra i USA och Anna i Canada. Vi kommer sakna er. <3